Krijger

Krijger™

Horeca artikelen met uitstraling

Krijger™, Horeca artikelen met uitstraling

Krijger™ is een merk dat zich richt op het verkopen van afzetpalen en afzetkoorden. Bent u op zoek naar een product van Krijger? Dan zit u goed op Blueflower, want hier wordt u een ruim assortiment van Krijger producten aangeboden. Bent u opzoek naar afzetpaaltjes in het zwart, zilver of goud? Mat of glinsterend? Met een ronde of rechte kop? Met een rood, groen, zwart, wit of nog een andere kleur afzetkoord van een goede kwaliteit? In de luxe of velours editie? Dan is Blueflower dé plek voor jou.

Afzetpaaltje kopen

Afzetpaaltjes van Krijger zijn er in verschillende soorten: Afzetpaaltjes die verkocht worden met een afzetkoord of afzetpaaltjes die verkocht worden met een trekband. De afzetpaaltjes met koord zijn de klassieke afzetpalen, terwijl de afzetpalen met trekband een modernere rol innemen.

Afzetpaaltjes met koord

De klassieke afzetpaaltjes met een afzetkoord worden vaak gemaakt van roestvrij staal. Dit houdt in dat de afzetpaaltjes geschikt voor buiten zijn. Deze palen zijn er in diverse kleuren en soorten: goud, zilver en zwart. Ook deze zijn onder te verdelen in goedkopere en duurdere varianten, wat inhoudt dat de paaltjes van sterker materiaal gemaakt zijn. Bij de paaltjes kunt u kiezen tussen een ronde of een rechte kop.

Afzetpaaltjes met lint

De moderne afzetpaaltjes met trekband, of ook wel lint genoemd, zijn eveneens vaak gemaakt van roestvrij staal. Ook van dit Krijger product heeft Blueflower een ruim assortiment. Hierbij kunt u denken aan witte, zilvere en zwarte palen in een matte of glinsterende editie. Deze palen zijn te verkrijgen met diverse kleuren trekbanden. U kiest het trekband dat bij uw bedrijf past of u laat het personaliseren door dit trekband te bedrukken.

Afzetkoorden

Krijger heeft voor de klassieke palen afzetkoorden in twee lijnen: de luxe afzetkoorden of de fluwelen afzetkoorden. De luxe afzetkoorden zijn de duurdere variant. Deze koorden zijn gedraaide koorden, die extra stevig zijn en zoals de naam al aanduidt een luxe uitstraling hebben. De fluwelen koorden zijn minder prijzig, maar zijn eveneens van topkwaliteit. Van beide varianten zijn diverse kleuren beschikbaar.

Ontwikkelingen

Aan de hand van de eerdere ontwikkelingen van het merk Krijger is te zien dat de kwaliteit van de afzetpalen en afzetkoorden steeds progressie blijft boeken. De paaltjes worden steeds gemonitord en verbeterd op basis van duurzaamheid en effectiviteit.