Winter SALE

Kerst Champagnefles klein

De komende winter hebben we enkele nieuwe artikelen en naast de standaard klappers in ons assortiment. In dit artikel laten we in een overzicht de toppers van ons winterassortiment zien. Het assortiment varieert van leuke kerst bedankjes tot handige corona toegangsbewijs hulpmiddelen voor de horeca. We beginnen met de kerst bedankjes, vervolgen met wachrij afzetpalen en eindigen met onze handige deurmatten.

Doorzichtige (kerst)ballen
Natuurlijk zijn doorzichtige ballen weer onderdeel van ons winterassortiment. De ballen zijn makkelijk open en dicht te klikken en daarmee super geschikt voor veel soorten leuke opvullingen en toepassingen. Zo worden deze onder andere gebruikt als omhulsel voor lekkernijen bij het kerstdiner of simpelweg als kerstbal voor aan de kerstboom.

Kerst bedankjes
Ook de leuke kerst bedankjes die vorige jaar ons assortiment aanvulden, zijn ook 2021 weer van de partij. De bedankjes zijn leuk om aan klanten te geven als bedankje, ze zijn gevuld met lekkere chocolade hartjes en hebben originele kerst-of winterkleuren. De bedrukking is zelf te kiezen met een kerstblad of de oh zo populaire Rudolf het rendier bedrukking.

Wachtrijmateriaal voor Coronatoegangsbewijzen
Het lijkt erop dat de toegangsbewijzen zeker de komende winter vereist zullen blijven in de meeste horeca. Vaak ontstaan er bij de ingangen wachtrijen en als deze niet goed georganiseerd zijn, resulteert dit al snel in ergernissen of zelfs opstootjes. Wilt u dit voorkomen en het goede humeur van klanten niet bederven, dan bieden we u deze winter de perfecte oplossing: afzetpaaltjes met trekband met eventueel aanvullende informatie voor uw klanten. Hiermee zet u eenvoudig en snel een mooie wachtrij uit en met toevoeging van een mooi informatiebord of display, houdt u de sfeer goed en uw klanten deze winter happy.

Deurmatten tegen de vieze voeten
De winter brengt helaas niet alleen oliebollen en een gezellige tijd met zich mee, ook regen en sneeuw zijn vaak onderdeel van winters. En met regen en sneeuw hebben de schone vloeren van huizen het ook vaak zwaar te verduren. Dus, om het deze winter bij onze klanten binnenshuis ook schoon en gezellig te houden, is ons assortiment deurmatten dit jaar opnieuw uitgebreid. Plaats voor de deur een deurmat en u bent klaar voor een winter vol regen en sneeuw, met een schone vloer en gezelligheid in huis.