Wachten in de wachtruimte

Je kent het wel. Je zit bij de dokter, de tandarts of op een kantoor of iets desgelijks, maar je zit daar maar te wachten. Vaak zijn er wel tijdschriften, maar die liggen allemaal op een grote hoop op een tafeltje. Dat is nog eens een werkje om daar een leuk tijdschrift uit te zoeken en vaak laat je het dan ook maar zitten. Dus je wacht, maar wachten duurt zo lang en ja, tegenwoordig zit natuurlijk iedereen op zijn telefoon, maar die gaat ook niet heel de dag mee. Dus wil je toch eigenlijk wel zo een tijdschrift om eens eventjes te lezen...

De juiste inrichting

Al die spullen op zo een tafeltje is dus niks. Wij zouden wel weten wat u hier mee zou moeten: een menubordje of brochurehouder. U als ondernemer of dergelijke wilt toch dat u uw gasten op de juiste manier kunt informeren en van dienst kunt zijn? Wij kunnen u deze aanbieden in de juiste afmetingen en kleuren.

folderrek

Dus waarom een folderhouder?

Met een folderhouder zien uw gasten in een oogopslag wat u uw gasten te bieden heeft. Daarnaast zijn onze folderrekken zeer stijlvol en goed te combineren met uw interieur. U kunt een folderrek dus eenvoudig combineren met uw kantoorinrichting of kantoormeubelen. Ook zijn folderrekken zeer nuttig in wachtruimtes bij de tandarts of dokter, waar jij je waarschijnlijk al niet zo op je gemak voelt. Ook kunt u bij een beurs eenvoudig laten zien waar u voor staat en wat u te brengen heeft.

De afmetingen/kwaliteit van een brochure houder

De folderrekken zijn in een metalen kleur, maar ook in een zwarte kleur verkrijgbaar en geven een professionele uitstraling aan uw bedrijf. De folderbakjes hebben een opengewerkt ruitenpatroon. De meeste folderrekken wegen relatief zwaar, waardoor ze bij een stootje gemakkelijk blijven staan. Daarnaast zijn de meeste folderhouders voorzien van 4 wieltjes aan de onderzijde, waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn.

Om het kort samen te vatten bieden wij, Blueflower, u folderrekken aan met verschillende afmetingen en kleuren. Deze brochure houders geven u overzichtelijkheid, geven uw bedrijf overzichtelijkheid en laat zien waar uw bedrijf voor staat. Stijl/design en efficiëntie samen.

Dus als u uw gasten niet langer wilt laten wachten zonder een tijdschriftje of u niet meer naar mogelijke klanten wilt schreeuwen waar uw bedrijf voor staat, maar het eenvoudig laten zien met een folderrek dan kan dit voor een 'vrienden prijsje'. Dus neem snel een kijkje op onze site onder het kopje: Folderhouders en displays.