Voetbal bedankjes

Voetbal bedankjes blog

Zoals de titel misschien doet vermoeden, is er geen bal aan dit bericht, maar niets is minder waar! Wij verkopen namelijk leuke, hippe bedankjes, voor elk thema.  Zoals je ziet gaat het deze keer over stoppen met werken of veranderen van baan, maar over een bedankje voor het einde van het voetbal seizoen.  Best spannend om te vertrekken, maar met dit bedankje zullen ze jou niet snel vergeten. Bijvoorbeeld een foto met jou, of een origineel grapje op het champagne flesje. Zo hebben jouw (ex-)collega's een mooi aandenken aan je, wanneer ze dit bedankje op hun bureau neerzetten. 

Verder is het stickertje zelf te ontwerpen, zodat je iedere gewenste boodschap achter kan laten. Je kiest zelf een leuk template en vult hier een gewenste tekst en foto in. Zo maak je dit een extra persoonlijk en origineel geschenkje.

De transparante ballen die wij verkopen hebben we in de maten van 4 t/m 10 cm doorsnede. Voor een huwelijk kunnen we de ballen vullen met bijvoorbeeld witte chocoladehartjes en een rood lintje met zelf te kiezen kaartje. Een andere optie is de opmaak zoals hiernaast, met rode chocolade hartjes, een wit lintje en een goudkleurig kaartje. Natuurlijk kunnen we ook hele andere kleuren, maten en inhoud gebruiken. Zo wordt dit bedankje heel persoonlijk en is het altijd wel naar uw eigen smaak te bestellen!

 Bedankje voor voetbalBedankje voor voetbal einde voetbal seizoen