Vloermat voor binnen of buiten

Outdoor entreemat

Een vieze entree is verleden tijd met een goede vloermat.

Viezigheid en rommel in je huis of winkel zijn te voorkomen door gebruik te maken van de deurmatten die u aangeboden worden door Blueflower. In ons assortiment bevinden zich bijvoorbeeld de droogloopmatten. Deze zijn zeer geschikt om neer te leggen bij de ingang van uw huis of winkel. De matten hebben namelijk uitstekende eigenshappen! Ten eerste zijn de matten van hoogwaardige kwaliteit, wat betekent dat ze ongelooflijk lang mee zullen gaan. Daarnaast zijn ze hoogpolig en gemakkelijk wasbaar. Ook zijn de matten zeer sterk absorberend, en dus perfect om uw huis droog te houden van natte schoenen. 

De droogloopmatten zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Bij ieder interieur is er dus wel een bijpassend model te vinden! 

Deurmat voor buiten

Een droogloopmat kunt u natuurlijk niet buiten leggen. Deze zou dan constant nat zijn door het absorberen van het regenwater. 

Om dit probleem op te lossen hebben wij een outdoormat. Deze is sterk en ziet er fraai uit. De mat is daardoor uitstekend voor gebruik bij bijvoorbeeld zwembaden, sauna's, of sportzalen. Ze zijn ook bruikbaar voor auto's of boten. Onze matten kunnen gegarandeerd tegen een stootje. De mat is ook makkelijk te reinigen. 

Vele van onze deurmatten kunnen op maat gemaakt worden

Tape

Ook beschikbaar in het assortiment van Blueflower is tape voor deurmatten. Deze stevige tape is dubbelzijdig en dus onzichtbaar wanneer u uw mat vastgeplakt heeft. Het voorkomt dat de mat bij gebruik gaat schuiven.

.