Wanneer er iets te vieren valt, geven we graag een feest. Verjaardagen, bruiloften, jubilea, bedrijfsfeesten, examenfeestjes en ga zo maar door. Maar wie groots uitpakt, moet klein beginnen. Tenminste dat vinden wij van Blueflower, want wij hebben deze wijze uitspraak zelf bedacht. 

Toch kunnen wij deze uitspraak alleen maar beamen, omdat wij heel veel artikelen verkopen voor verschillende soorten feesten. En terwijl u bezig bent om de grote dingen te regelen, hebben wij oog voor het detail.

Auto antenne versiering wit/grijs voor bruiloftenWat dacht u bijvoorbeeld van versiering op een feest? Zonder versiering geen viering zullen we maar zeggen. Als u op onze bedankjes website kijkt, ziet u veel versiering. Heeft u bijvoorbeeld al eens kennis gemaakt met de bruiloft versiering? Zoals u op de foto hiernaast kunt zien, verkopen wij erg leuke, satijnen lintversieringen. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken als antennelintjes, wat zal dat er leuk uitzien!

Het bijzondere van deze satijn lint versiering dat ze stuk voor stuk met de hand gemaakt worden. Uiteraard gebruiken we daarvoor satijnen lint, hier hebben we vele kleuren, maten en printjes van, en wordt alles mooi afgewerkt met bijvoorbeeld een wit roosje. Dit maakt dat deze versieringen erg persoonlijk en feestelijk zijn. 

Natuurlijk zijn de satijnen lintversieringen ook voor andere doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld als stoeldecoratie of als corsage voor de bruidsmeisjes. Zo ziet u maar op wat voor manier de kleine dingen het feest groots kunnen maken!

Ook het leuke trouw ringkussen verkopen wij via onze webshop! Dit exclusief de ringen natuurlijk ;) Deze ringkussentjes hebben een romantische uitstraling en zorgen ervoor dat uw ringen in ieder geval niet kwijtraken! Alle producten zijn eenvoudig en snel via onze websites te bestellen Binnenkort een feest? Zorg dat u eerst bij Blueflower bent geweest!