Tarakteren omdat er iets te vieren valt! Eindelijk 16 jaar of wat gaat het snel al 50 jaar. Zo'n kreet die iedereen wel kent. Misschien is het voor u al jaren geleden dat u sixteen was of misschien herinnert u het zich nog als de dag van gisteren. Hoe kort of lang het ook geleden is, je zestiende verjaardag is altijd een bijzonder moment. 

Elke verjaardag is bijzonder, maar als je zestien wordt dan begint het 'echte' leven. Waar in Amerika een sweet16 party vaak over de top gevierd wordt, houden we het in Nederland graag wat bescheidener. Toch is de zestiende verjaardag wel een reden voor een feest!

Zestien is een leeftijd waarop je niet meer tot de kinderen gerekend wordt, ook nog niet tot de volwassenen, maar waarop je een echte tiener bent. Vaak een tiener middenin de puberteit met alles wat daarbij hoort. Maar ondanks dat iemand van (bijna) zestien zich als een behoorlijke puber kan gedragen, is de zestiende verjaardag een heugelijke dag. Want ja, als je zestien bent mag je rond gaan scheuren op een brommer. En je mag bijna beginnen voor je auto rijbewijs. En als je zestien bent, ben je ook bijna volwassen (dat vinden zestienjarigen zelf in ieder geval...). Genoeg redenen dus om deze dag extra te vieren! 

Bedankjes met poppetjes

U heeft in een van onze vorige blogs al kunnen lezen dat wij voor elke viering versiering hebben, zo ook voor een verjaardagfeest! Erg leuk zijn de gelukspoppetjes zoals hiernaast op de foto. Met een vrolijke print  voorzien van een persoonlijke boodschap wordt dit een echte eyecatcher op het feest. En met zestien bent mag je natuurlijk nog niet drinken, maar met de champagne(flessen) die wij leveren zit u zeker goed!  Leuke flessen ook voorzien van een persoonlijk etiket en gevuld met snoepjes naar eigen wens. Niet alleen leuk, maar ook erg stoer voor een verjaardag! Want ja, als je zestien wordt, moet het feest vooral niet te kinderachtig zijn ;). Zowel voor jongens als voor meiden hebben wij erg leuke bedankjes, versiering, traktaties etc. Als u dan toch een sweet sixteen feest geeft, dan kunt u het maar beter goed doen!

Heeft u het al gezien? Bij Bijzonderebedankjes.nl kan alles voor 10 jaar,- 90 jaar of sixteen. T is dol-fijn en lachen.