'Ik kan ... je wel achter het behang plakken.' Dit heeft u misschien wel eens gedacht. Met behang kunnen wij u niet verder helpen, maar wij verkopen wel iets om mee te plakken. Zelf gebruiken we dit product niet om iemand achter het behang te plakken, maar het is (gelukkig) ook voor vele andere doeleinden te gebruiken. Over welk product hebben we het hier precies? Juist, over duct tape!

Ik hoor u al denken, ducttape? Ja, van dat stevige, meestal grijze, brede tape. Een soort plakband, maar dan net iets anders. Ducttape is een handig hulpmiddel als u bijvoorbeeld gaat klussen. Het tape dat wij verkopen is van het merk Nichiban. Dit merk is bekend vanwege het sterke ducttape en het feit dat het geen lijmresten achterlaat wanneer u het tape weer weghaalt. Ideaal om iets vast te plakken of een (grote) doos dicht te plakken. Of u er ook iemand mee achter het behang kunt plakken weten we niet, daar hebben we niet genoeg ervaring mee.

Naast dat wij 'gewoon' ducttape verkopen, overigens in veel andere kleuren dan alleen grijs, hebben wij ook speciaal ducttape in ons assortiment. Wat dacht u van fluoriserend tape, in de kleuren roze, groen, geel en oranje. Dit tape heeft niet alleen een felle, fluoriserende kleur, maar licht ook op als u het onder blacklight houdt. Dit maakt het ook leuk voor een evenement dat 's avonds plaatsvindt. U kunt dit tape onder andere gebruiken voor het vastleggen van een loper, een product dat wij ook verkopen. Heeft u bijvoorbeeld een gele loper voor uw evenement besteld, dan is het extra leuk om deze loper vast te leggen met ons gele tape. Dubbelzijdig tape

Tapijtkleefband wordt gebruikt voor het onzichtbaar vastleggen van vloerbedekking en lopers. Een nadeel is dat deze tape lijmresten nalaat.

Naast dat u ons tape kunt gebruiken voor de bekende doeleinden zoals afplakken en dichtplakken etc. kunt u het ook op een andere, creatieve manier gebruiken. Op de foto ziet u hoe leuk en opvallend de meisjes in hun sportpakjes zijn. Dit effect krijgt u heel eenvoudig met fluoriserend tape. Of wat dacht u van het versieren van bijvoorbeeld een wandplank o.i.d., zodat het er net wat leuker uitziet? Ducttape is voor veel meer te gebruiken dan u misschien denkt! Met een beetje hulp van Google, komt u vast ook op een creatief idee! 

Dan willen we zeker het reflecterende tape nog noemen. Het wordt vooral gebruikt in het verkeer en bij de paardensport om gevaarlijke situaties te voorkomen. De tape is eenvoudig te plakken en is in 3 kleuren zilver, rood en geel verkrijgbaar.

Enthousiast geworden over ons fluoriserend tape of gewoon sterk ducttape nodig? Kijk dan eens op onze site en bestel direct!

Voor afplakwerk, groot of klein, moet u bij Blueflower zijn!