Onmeetbare liefde

Meetbandje sleutelhanger  in organzazakje

Je trouwdag... Veel kleine meisjes dromen daar al van. Je mooiste jurk, gasten die speciaal voor jouw komen en natuurlijk de liefde van je leven. In Nederland worden er paar jaar ongeveer 74 000 huwelijken gesloten, iets dat neerkomt op gemiddeld 200 per dag. Hoewel het aantal huwelijk dat gesloten wordt per jaar afneemt, zijn er gelukkig nog duizenden mensen die de liefde voor elkaar willen bevestigen. Een gedeelte van deze mensen weet ook de huwelijksbedankjes van Blueflower al te vinden...!

Even een aantal feitjes over trouwen op een rij:

Wist u dat...:

  • ...De meeste huwelijken worden gesloten in de zomermaanden;
  • ...Van alle Nederlandse huwelijken die gesloten worden, vindt zo'n 13% in het buitenland plaats;
  • ... Vroeger de vrouwen alleen op schrikkeldag, dus 29 februari, een man ten huwelijk mochten vragen;
  • ... Een gemiddelde trouwdag zo'n 16.500 euro kost?;
  • ... De trouwring om de ringvinger gaat, omdat daar een ader loopt naar het hart;
  • ... Een bruidstaart traditioneel een symbool is van vruchtbaarheid en geluk?

Zomaar een aantal feitjes op een rij. Feit is ook dat er op een bruiloft veel liefde is tussen man en vrouw. Een huwelijk betekent voor altijd samen zijn. Onmeetbare liefde, zoals de titel van dit bericht zegt.

Sleutelhanger bedankjeBij Blueflower hebben we een bedankje dat deze onmeetbare liefde symboliseert, namelijk ons meetbandje, ook wel bekend als rolmaat. Dit leuke bedankje staat niet alleen symbool voor de liefde die dag, maar is ook nog eens heel praktisch. Het is namelijk een sleutelhanger, dus de gasten kunnen dit kleine cadeautje echt in gebruik nemen. U kunt het meetbandje nog wat persoonlijker maken door er sticker bij te bestellen met bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar of een wens voor de gasten. Naast dit leuke bedankje, hebben wij natuurlijk nog veel meer voor u in het assortiment! Kijkt u gewoon eens op onze site en wie weet kunnen we u helpen de mooiste dag van uw leven nog nét iets mooier te maken!

Het meetbandje van Blueflower: onmeetbare liefde aan een sleutelhanger...