U kent vast wel mensen die iets met honden hebben. Misschien bent u zelf zo iemand. Zo'n persoon die zijn of haar hond in de winter een jasje aan doet, omdat hij het anders koud heeft. Of zo iemand die zijn of haar plaatsje op de bank opgeeft, omdat de hond daar zo lekker ligt. Of zo'n persoon die tegen een hond gaat praten alsof het opeens een mini mensje is. Er kunnen nog talloze voorbeelden genoemd worden, maar bovenstaande lijken me al duidelijk genoeg. En ja ik moet bekennen... zelf behoor ik ook tot deze categorie.

U kent ook vast mensen die niets met honden hebben. Als u niet tot de vorige categorie behoort, dan behoort u misschien tot deze. Van die mensen die nog liever een kilometer omlopen naar de winkel, dan dat ze langs een huis met honden lopen. Of van die mensen die de stofzuiger al pakken als er een hondenhaartje op de vloer ligt. Ook binnen deze categorie behoren heel wat mensen.

Het bovenstaande is misschien wat zwart-wit geschetst, maar vaak is het wel zo. Óf je hebt iets met honden óf je hebt niets met honden. Toch hebben wij een bedankje in onze collectie, waar iedereen tevreden mee is. 

Maak kennis met ons hondje Pitty. Pitty blaft nooit, verliest geen haar, hoeft niet uitgelaten te worden en heeft zeker geen eten nodig. Pitty zit, of nouja hangt, namelijk aan een sleutelhanger. Maar het is wel een hondje. En als u wilt kunt u er ook tegen praten alsof het een mini mensje is... Alle voordelen van een hond, zonder dat het dus een echte hond is, aan 1 sleutelhanger! 

Hoe leuk is deze honden sleutelhanger? Als bedankje voor de geboorte van uw kind of als traktatie op school. Het voordeel is dat u Pitty al kunt kopen vanaf 0,99,-! Hiermee is ze met stipt de goedkoopste hond van Nederland..!

Of u nu iets of niets met honden heeft, het wordt een feestje als u Pitty geeft!