Leuke Bedankjes met Chocolade Hartjes

Rode chocolade hartjes met blauwe achtergrond

Een bedankje. U zult daarbij vast denken aan een bedankje, zoals simpelweg: “Bedankt!”. Maar iemand of een groep bedanken voor een gift, samenwerking of inspanning, kan natuurlijk op een veel mooiere manier. Dit is natuurlijk niet altijd nodig of soms zelfs overbodig, maar vaak ook erg leuk. Een origineel en persoonlijk bedankje zal niet snel vergeten worden en maakt een vriendschap of relatie alleen maar beter. In dit artikel laten we een paar bedankjes zien die volgens ons veel leuker dan simpelweg “bedankt” zijn. Al deze bedankjes zijn gevuld met chocolade hartjes en we leggen u uit waarom deze vulling een bedankje extra waarde geeft, aan de hand van de volgende punten:

Waarom chocolade hartjes

De hartvorm staat, afhankelijk van de kleur, symbool voor liefde, vriendschap, vertrouwen of levensstijl. En wat is er nou mooier dan iemand bedanken met een bedankje gevuld met iets lekkers, wat ook nog eens één van deze betekenissen met zich draagt. Niet erg onder de indruk van de symboliek of romantiek van de hartvorm? Dan overtuigd de smaak van deze hartjes u vast wel. Deze chocolade hartjes zijn namelijk erg lekker van smaak. Ze zijn gemaakt van een stevige glazuurlaag en bevatten lekkere melk chocolade. Dus zowel voor de romantische als niet-romantische bedankjes-ontvangers een prima vulling om van de watertanden!

Bij uw huwelijk

Champagne flesjes met hartjes als bedankje voor trouwenEen dag om nooit te vergeten. Deze beleeft u met familie, vrienden en kennissen. Ze helpen deze dag extra mooi te maken en wat is er dan mooier dan deze gasten aan het eind op een bijzondere manier te bedanken. Bij een huwelijk horen hartjes en dat maakt ook hier een bedankje met eetbare hartjes vulling, voor op de terugweg, extra leuk. Omdat het rode hart symbool staat voor de liefde en het witte hart voor zuiverheid, worden deze kleuren hartjes vaak als opvulling gebruikt voor de huwelijksbedankjes. Naast vulling is een persoonlijk tekst op het bedankje vaak geschikter dan een standaard tekst. Wat op dit moment erg in trek is, is een zelfgeschreven persoonlijke tekst, want wat is nou leuker dan een persoonlijk bedankje? Een persoonlijk bedankje maakt uw dag, ook voor de gasten, onvergetelijk.

Voor en na een geboorte

Bedankje met chocolade hartjes voor een geboorteIn verwachting en het geslacht is bekend? Dan staat u mogelijk te popelen dit met vrienden of familie te delen. Een modetrend is het geslacht bekend maken met gender-reveal feest. Dit wordt vaak op grappige manier gedaan, zoals met roze of blauwe rook. Ook hier maken de aanwezige vrienden of vriendinnen dit feest extra mooi en een bedankje aan hen zal zeker gewaardeerd worden. De vulling van het bedankje is voor een meisje leuk met roze hartjes en voor een zoon leuk met blauwe hartjes. Het is natuurlijk zelfs mogelijk en tevens origineel op deze manier het geslacht bekend te maken.

Voorafgaand aan de geboorte regelen vrienden, zoals bij een vrijgezellenfeest, vaak een babyshower. Hierbij wordt de zwangere vaak geheel voorzien en regelen de vrienden het feestje. Ook hier zijn bedankjes aan alle medegasten een mooi aandenken aan gezellige tijden.

Baby Born! Het is feest! Vrienden, familie en kennissen komen langs met felicitaties en cadeautjes. Voor al deze felicitaties en cadeautjes wordt een bedankje zeker gewaardeerd. Omdat de naam of het geslacht vaak nog niet vooraf bekend is gemaakt aan deze bezoekers, is het extra mooi deze in het bedankje te verwerken. Wat is dan eenvoudiger en toepasselijker dan een bedankje met roze of blauwe hartjes? De kleur geeft hierbij het geslacht aan en de naam erop maakt het bedankje compleet. Zo hoeven kennissen de naam en het geslacht van uw baby niet meer te vergeten en daarnaast is het bedankje nog eens erg lekker.

Voor uw klanten bij kerst of nieuwjaar

Bedankje voor kerst met chocolade hartjes in de kleuren rood en groenHeeft u een veel vaste klanten die ook dit jaar weer voor u gekozen hebben? Verras ze met een leuk en origineel bedankje! Het is leuk, dient als reclame en creëert tevens een vastere band met uw klant. Omdat dit bedankje vaak rond kerst uitgedeeld wordt is, zijn de rood met groene chocolade hartjes, de Kerstman kleuren, vaak het populairst. De snoepjes kunnen in een kerstbal omhulsel voor aan een kerstboom, waar klanten het bedankje van plukken of in champagne flesjes. Voorzie dit bedankje met een leuke “Rudolph het Rendier” sticker en een persoonlijke tekst en Violà! Welke klant kan dat nou niet leuk vinden?

Kortom

Wilt u iemand op een leukere manier bedanken dan een eenvoudig “Bedankt!”? Kies voor chocolade hartjes in een toepasselijke kleur, een doorzichtig omhulsel en leuke persoonlijk etiket! Deze inhoud is lekker en geschikt voor elke gelegenheid. We hebben in dit artikel enkele toepassingen besproken, maar er zijn vast nog veel andere gelegenheden en leukere toepassingen te bedenken. Weet u nog andere? Laat het ons weten!