Ging ons vorige bericht nog over leuke huwelijksbedankjes, gaat ook dit bericht weer over het onderwerp trouwen. Dit keer geen bedankjes die in de spotlight staan, maar onze witte loper!

Eerst even kennismaken met onze witte lopers. Wij hebben twee prachtige lopers in onze collectie, deze verschillen op een paar gebieden van elkaar. Allereerst hebben we de witte naaldvilt loper, dit is een mooie loper van 1 of 2 meter breed. We kunnen deze aan u leveren tot een lengte van 50 meter. Deze loper is zeer geschikt én gewild voor bruiloften!Witte loper voor bruiloft

De tweede loper die wij in onze collectie hebben is de luxe loper, de naam zegt het al, deze is iets luxer dan onze naaldvilt lopers. Het grootste verschil met de naaldvilt loper is dat deze loper een rubberen onderrug heeft, dat voorkomt schuiven, en is afgedekt met een laagje plastic afdekfolie. Deze loper geeft dan ook niet af en kan u voor een langere tijd plezier bezorgen! Deze luxe loper is ook 1 of 2 meter breed en kunnen we aan u leveren tot een lengte van 25 meter.

Nu u onze witte lopers 'kent' vraagt u zich misschien af waar u een witte loper voor nodig heeft? Een heel simpel antwoord  is: een trouwdag! Op een trouwdag, vaak de mooiste dag uit iemands leven, moet natuurlijk alles perfect zijn! Voor de locatie, het eten, de aankleding en alles wordt gezorgd. Een extra feestelijk tintje krijgt de dag door het ontvangen van het bruidspaar en de gasten op de witte loper! U kunt de loper bijvoorbeeld uitleggen bij de feestlocatie of ter decoratie tijdens een fotomoment. Uw gasten zullen zich extra speciaal voelen als ze over onze loper lopen!

Wilt u uw gasten een speciaal gevoel geven? Laat ze dan de witte loper van Blueflower beleven!