Huwelijksbedankjes een de perfecte traktatie voor zeilfanaten

Boot bedankje

Tijdens jullie bruiloft wordt je heerlijk verwend door al uw gasten met prachtige cadeaus. Hoe leuk is het dan om iets terug te geven? Een bedankje zegt vaak meer dan duizend woorden. Zijn jullie echte zeilfanaten en wilt je je gasten na afloop van het feest verrassen, dan is zo'n zeilboot sleutelhanger met snoepzaZeilboot bedankjeskje best orgineel. En tevens erg handig om sleutels nooit meer kwijt te raken. Met een beetje geluk gaat dit bootje niet ten onder.  Zo hebben jullie en je gasten een origineel aandenken om terug te kijken op een mooie dag.

Bedankjes kunnen gevuld worden met kleine snoepjes in de vorm van hartjes of met bruidsuikers (dragées), een grotere versie van de hartjes, maar dan hebben ze een ronde vorm. De snoepjes zijn beschikbaar in alle kleuren die je maar kunt bedenken, dus je favoriete kleur(en) zit(ten) er vast en zeker tussen.

En wat te denken van die leuke champagne flesjes met hartjes, een van onze populairste bedankjes. De flesjes worden gevuld met snoepjes in de kleuren die u wil. Daarnaast kun je er voor kiezen om de traktaties een etiket te geven met een persoonlijk bericht voor jullie gasten. Kijk op onze webshop voor alle mogelijkheden!

De bedankjes zijn al beschikbaar vanaf 49 cent per stuk! Natuurlijk zijn de traktaties ook geschikt voor uw verjaardag, jubileum, een geboorte, of gewoon zomaar. 

Champagneflesjes huwelijksbedankjes