Het nieuwe model afzetpaaltjes!

Afzetpaaltje zwart met platte voet en zwart trekband

Sinds het coronavirus is er een hoop veranderd. Dat heeft iedereen gemerkt. Bijvoorbeeld een elleboog als groet, zoals premier Rutte zo mooi voor deed. Een ander voorbeeld is het inhouden van je nies tot je thuis bent, want niezen in het openbaar is nu toch een beetje ongemakkelijk. Zo houden we nu ook allemaal afstand van elkaar. Soms een grapje: 'Hé, dat is geen anderhalve meter heh.' Maar over het algemeen wordt dit serieus opgevat en bedoeld. 

Wel is er nu wat versoepeld en hopen we dat het ergste is geweest. We willen weer buiten genieten van het lekkere weer: naar het strand, een rondje fietsen en weer afspreken met je sociale contacten. Dit kan binnenkort allemaal weer en zeker voor de jongeren. Maar toch blijft het belangrijk dat we de ernst van de zaak niet vergeten. 

We moeten die anderhalve meter zo veel mogelijk handhaven en zeker zolang de overheid dit verplicht stelt. We willen niet te vroeg van stapel lopen toch?

Daarom is het zeker op de drukke plaatsen van belang dat we nog even opletten. Bijvoorbeeld in de horeca instanties is het nu weer drukker en ook hier moeten we anderhalve meter handhaven. Maar dit hoeft geen probleem te zijn!

Met onze prachtige nieuwe afzetpalen, die we sinds kort weer op voorraad hebben, zet je je zaak af in stijl. Deze stevige roestvrij stalen afzetpalen zijn geschikt voor binnen en buitengebruik en kunnen met het uittrekbare lint elke doorgang afzetten/begrenzen. Daarnaast leiden deze afzetpalen de klanten/gasten in de goede richting.

Wel raden we je aan om er snel bij te zijn, want de voorraad vliegt er door heen!