Gelukkig nieuwjaar!!!

Nieuwjaar 2020

We wensen jullie allemaal een voorspoedig en gelukkig 2020! Tevens willen we alle klanten van het afgelopen jaar bedanken voor de bestellingen en de ontvangen behulpzame feedback. Dankzij deze feedback was het dit jaar opnieuw mogelijk onze artikelen, websites en services verder te verbeteren.

Afgelopen jaar 2019

Wat veranderde er allemaal het afgelopen jaar? In 2019 is er veel veranderd bij Blueflower onder andere de rebranding naar Blueflower, tevens verbeterden onze webshops, ons blog, de snelheid van de verzendingen en veranderde en breidde het assortiment verder uit. De volgende productcategorieën kwamen erbij of veranderen aanzienlijk:

Folderrekken

In Februari 2019 is de categorie folderrekken of folderhouders aan onze collectie toegevoegd. Op dit moment bestaat de collectie uit 6 artikelen.

Folderrek zwart A4 formaat

Informatie-en menuborden

De categorie Displays is ook dit jaar toegevoegd en deze bestaat ondertussen uit 9 artikelen. Informatieborden zijn beschikbaar als geheel of als opzetstuk voor een afzetpaal en zo ook menuborden. De formaten van de displays variëren van A5, A4 of A3 formaat tot zelfs 113 x 60 cm.

Deurmatten

Afgelopen jaar is er veel geïnvesteerd in nieuwe deurmatten. De kwaliteit van de deurmatten is verbeterd en er zijn veel nieuwe modellen aan de bestaande collectie toegevoegd. Zo zijn de droogloopmatten nu ook op maat beschikbaar en zijn merken als Citi, Polynib, Wayfarer en Essence toegevoegd aan de lijst beschikbare deurmat merken.

Naast de uitbreiding van de keuze in droogloopmatten en schoonloopmatten is er een heel nieuwe categorie Deurmatten bijgekomen, de zogenaamde Spaghettimatten. Deze deurmatten zijn gemaakt van PVC en hebben een goede schrapende werking en zijn geschikt voor zwaar loopverkeer. Deze eigenschappen maken deze deurmatten uitermate geschikt als inloopmat of entreemat.

Afzetpaaltjes

Vanzelfsprekend zijn afgelopen jaar onze collectie afzetpaaltjes ook veranderd. De afzetpaaltjes zijn, naar aanleiding van klantbeoordelingen, in kwaliteit verbeterd. Bouten en schroeven zijn van diameter vergroot en de gelaste onderdelen zijn verstevigd. Deze verbeteringen maken onze afzetpaaltjes nog stabieler en robuuster dan voorheen.Afzetpaaltje 12 mm bout aan de onderkant

Niet alleen verbeteringen waren aan de orde, ook de keuze van linten en koorden is vergroot. Zo is er voor de afzetpalen met lint nu keuze uit de kleuren: paars, geel, roze, blauw, oranje, zwart, grijs, bruin, rood en fuchsia. Ook koorden zijn er bijgekomen in de volgende kleuren: geel, lichtblauw, donker rood en lichtgroen.

Het nieuwe jaar 2020

Voor het nieuwe jaar staan er weer veel wijzigingen en verbeteringen op de agenda. Zo willen we onder andere de winkelervaring, klantenservice en verzending verder verbeteren. Maar ook zal het assortiment opnieuw verder uitgebreid worden.

Wilt u deze wijzigingen bijhouden? Neem dan geregeld een kijkje hier op ons blog of volg ons op facebook.