Een witte loper is een MUST op een trouwfeest!

Witte loper kopen of bestellen

Een witte loper is prachtig voor uw speciale viering, het is weer eens heel wat anders dan een rode loper! Wit is de kleur van de onschuld, puurheid en vrede. Het wordt vaak als optimistische en positieve kleur gezien en staat ook symbool voor het licht. De kleur is dus perfect voor bijvoorbeeld uw bruiloft of ander feest. De smetteloze witte kleur geeft een positieve en lichte sfeer aan de omgeving en zal een goede indruk maken op uw gasten. Het geeft net die finishing touch die alles perfect maakt. Geen bruiloft is compleet zonder een witte loper trouwloper!Witte lopers

De witte lopers zijn bij Blueflower beschikbaar in alle soorten en maten. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld een simpele naaldvilten witte loper van 1 meter breed. Deze verkopen wij voor maar 3,99 per meter! Om ze langer schoon te houden, zijn de witte vilten lopers ook beschikbaar met een beschermende folie. Deze soort zijn bij ons beschikbaar voor 4,50 per meter. Verder kunt u uit ons assortiment ook kiezen voor een luxe witte loper met een rubberen onderzijde. Deze is van erg hoogwaardige kwaliteit en gaat dus langer mee door de stevige onderkant. De loper geeft niet af bij regen en heeft een brandvertragende coating. Daarbovenop is deze soort ook nog eens hoogpolig! De luxe witte lopers heeft u in huis voor slechts 7,50 per meter. Een geweldige deal die u niet zomaar ergens anders zal vinden!

De simpele naaldvilten lopers en die met folie kunt u bestellen tot 50 meter aan één stuk en 2 meter breed. De luxe lopers kunnen besteld worden tot 20 meter aan één stuk. Ook zijn de lopers beschikbaar in andere kleuren; rood, groen, blauw, enzovoort. Kijk gerust even rond op de site van Blueflower zodat u de perfecte loper voor uw viering kan vinden!