Een afzetpaal voor ieder evenement!

Afzetpaal met koord

Afzetpalen

Afzetpalen zijn een must voor een luxueuze uitstraling en goede doorstroming van mensen bij grote drukte. Bij Blueflower zijn ze beschikbaar in vele Afzetpaal met koordverschillende kleuren, modellen en maten. Met een ronde of platte kop, of misschien wilt u een gouden afwerking, het is allemaal beschikbaar! U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een modern design. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Wat ze wel gemeen hebben is dat ze allemaal van hoogwaardige kwaliteit zijn en dus zeer lang mee kunnen. Afzetpalen geven een positieve sfeer aan een evenement of zorgen voor een nette uitstraling bij uw winkel. Zo is het mooi afgewerkt! Ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Voor een scherpe prijs zijn ze bij ons te koop!

Afzetkoorden

Afzetkoorden zijn natuurlijk ook nodig bij het gebruik van afzetpalen en mogen daarom niet missen. Ze kunnen de sfeer die u wilt creëren op uw evenement of in uw zaak beïnvloeden. Net als de afzetpalen zijn ook de koorden zijn beschikbaar in allerlei kleuren en modellen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld appelgroen of oranje voor een vrolijke uitstraling, of misschien kiest u voor een klassieke uitstraling en gaat u voor rood. U kunt ook voor een dik of dun koord kiezen. Het is allemaal mogelijk.

Buitenkansjes

Ook beschikbaar bij Blueflower zijn tweedekans-afzetpalen. Dit zijn afzetpalen die al eerder verzonden zijn maar terug zijn gestuurd door bepaalde omstandigheden. Deze zijn haast ongebruikt en gloednieuw, en daarom te koop voor een nog lagere prijs dan de gloednieuwe palen.