De top 5 meest verkochte deurmatten!

Deurmat desinfectie met persoon

Tegenwoordig is de keuze reuze op het gebied van deurmatten. We maken onderscheid in verschillende soorten, vormen, afmetingen en kleuren. Voor de mensen lijkt het super, het enorme aanbod van deurmatten, maar eigenlijk resulteert dit ook tot een hoop keuzestress. Tegenwoordig zijn alle deurmatten goed, maar of deze ook geschikt zijn voor jouw gelegenheid is maar net de vraag. Daarom zetten wij de top 5 best verkochte deurmatten op een rijtje: 

5. Essence deurmat donkergrijs - 60 x 90 cm

Op plaats nummer 5: de binnen, losliggende entreemat. De bovenkant van zachte nylon garens en een rubberen onderrug. Een super deurmat voor binnengebruik en geschikt voor licht tot middelzwaar loopverkeer. Daarnaast is deze deurmat betaalbaar en functioneel in één en dit kunnen de kopers je ook vertellen!

4. Spaghettimat grijs - Hoge kwaliteit - 14 mm dik - 120 x 180 cm

Op plaats 4: de hoge kwaliteit spaghettimat met een dikte van maarliefst 14 millimeter. Dit maakt deze deurmat geschikt voor intensief loopverkeer, maar ook voor zware weersomstandigheden. Deze zware deurmat legt zich op elke ondergrond en is ook gemakkelijk schoon te spuiten of met de stofzuiger te reinigen. Zo gaat deze deurmat door zijn hoge kwaliteit lang mee en is deze ook goed schoon te houden. Een deurmat voor je leven lang dus! Vaak terug te vinden in winkels en andere grote ondernemingen.

3. Ribbel deurmat zwart voor intensief gebruik - op maat

Op plaats 3: een deurmat voor buiten gebruik met een sterke structuur en oppervlak. Deze deurmat heeft een enorm schrapende en vocht doorlatende werking. Dit maakt deze deurmat een super entreemat, waardoor je hem vaak voor de voordeur zal zien liggen. Daarnaast zijn deze deurmatten vaak op maat verkrijgbaar, waardoor deze ook bij jouw deur past!

2. Polynib deurmat antraciet - 60 x 90 cm

Op plaats 2: een betaalbare maar zeker zeer effectieve entreemat. Deze deurmat wordt vaak gebruikt in winkels, kantoren en scholen, door de schrapende werking, waardoor vocht en vuil uit huis blijft. Ook heeft deze deurmat een rubberen onderrug voor antislip en vochtbestendigheid. Ook is dit een erg stijlvolle deurmat en is deze beschikbaar in vele kleuren. 

1. Droogloopmat zwart - 60 x 80 cm en 80 x 120 cm

Op plaats 1: de standaard droogloopmatten in de kleine afmetingen. Deze deurmatten voor binnen zijn de best verkochte deurmatten. Deze deurmatten zijn stijlvol, vocht en vuil absorberend, beschikbaar in vele kleuren en afmetingen, wasbaar en geleverd met een rubberen anti-slip onderrug. Onder de klanten is deze dus het meest geliefd en ook de reviews spreken enorm positief over deze mat. Echt een aanrader dus! Vaak is deze mat snel uitverkocht, omdat deze perfect is voor de mensen in huis. Elk huis heeft natuurlijk een deurmat nodig om het vuil buiten te houden. Wanneer deze op voorraad zijn raden wij u aan een deurmat als deze in te slaan, want een deurmat is nou eenmaal nooit een miskoop.

Bent u dus nog opzoek naar een deurmat of twijfelde u erover een van deze matten te kopen? Kijk dit rijtje van de toppers onder de deurmatten nog eens goed door en misschien kunnen wij ook wel een glimlach op uw gezicht brengen met een van deze top matten!