Cadeautjes met een Zoen

Plexi doosje klein 5,5 x 5,5 x 5,5 cm

Er wordt wat af gezoend in ons landje. De meeste mensen zoenen elkaar op de wang. Binnen een relatie zoent men elkaar het liefste elke dag. Een frisse adem, en schone tanden zijn daarom heel belangrijk. Er zijn ook mensen die niet zo van kussen houden maar op een andere manier hun liefde tonen. Mocht je niet zo zoenachtig zijn op bijvoorbeeld je verjaardag dan is het natuurlijk leuk om op een echte zoen te trakteren. Een zoen die naar meer smaakt!  Bedankje met transparant doosje in kubus vorm

Hoewel we in Nederland kilometers aan strand hebben, kunnen we daar helaas niet elke dag doorbrengen. Vaak worden we in Nederland verrast met echt, Hollands weer. Een beetje zoals vandaag... maar dat is niet de reden voor dit bericht.

U kent het versje vast wel: onder moeders paraplu, liepen eens twee kindjes... Omdat wij dit ook zo'n leuk liedje vinden én deze blog toch wel goed bij het weer van vandaag vinden, hebben wij een heel leuk, bijpassend bedankje: moeders paraplu.  Wilt u tijdens uw geboortefeest of huwelijksdag een knipoog geven naar het Nederlandse weer, dan is dit een zeer geschikt bedankje.Het wordt gevuld met manna, dus als u wilt kunt u het nog laten regenen ook...! ;

Om nog even in het Hollandse thema te blijven, inclusief nattigheid, willen we nog een heel leuk bedankje aan u voorstellen. Omdat wij trots zijn op 'ons' Zeeuwse landje, inclusief strand én regen, verkopen wij echte Zeeuwse oesters die u als bedankje aan uw gasten kunt mee geven. Wij vullen deze schelpen voor u, helaas niet met echte parels, maar wel iets wat uw gasten lekker zullen vinden! 

Een klant had een leuk baby idee zoals op de foto te zien is. Ze maakte baby's van zeep en zo werd de schelp een soort wiegje. 

Om het makkelijk te maken kunnen wij de schelpen met bruidsuikers of een ander soort snoep voor u vullen... Daarna worden ze nog versierd met een kaartje naar keuze. Pas als dit proces goed verlopen is, komen ze bij u thuis aan. 

Zo ziet u maar weer dat wij goed weten te profiteren van de Nederlandse nattigheid. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze en andere bedankjes? Kijk dan eens op: bijzonderebedankjes.nl.

Ps. wij verkopen natBedankje met oester schelpenuurlijk ook bedankjes voor mensen die het liever droog houden ;)