De doopsuiker snoepjes die wij verkopen zijn chocolade met een krokant laagje suikerglazuur eromheen (dragées). Vroeger waren amandelen met suiker of honing echter de standaard om te trakteren bij een geboorte of bruiloft. Ze werden suikerbonen genoemd. Bonen staan al eeuwenlang symbool voor nieuw leven en vruchtbaarheid, vandaar dat ze op bruiloften en bij geboortes uitgedeeld werden. De geschiedenis hiervan begint al bij de romeinen! Hierna raakten de snoepjes een tijdje in vergetelheid, maar inmiddels zijn ze sinds de 19e eeuw weer helemaal populair en tegenwoordig worden ze vaak getrakteerd in België en in het zuiden van Nederland.

Doopsuiker in ons assortiment                                                                   

Zoals eerder verteld, verkopen wij de chocolade-versies van doopsuiker. Ook verkopen wij de snoepjes in hartvorm en smarties in leuke kleurtjes zoals blauw, roze en oranje. De krokante laag eromheen kan in vele verschillende kleuren besteld worden, bijvoorbeeld rood, wit of fuchsia, en natuurlijk roze of blauw. Een originele en lekkere traktatie, die op elk feestje net die touch geeft die het helemaal afmaakt. Dat is weer eens iets anders dan beschuit met muisjes! 

Daarbovenop kunt u de snoepjes bestellen in bijvoorbeeld een speen, een kinderwagentje, een papfles en meer, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Gepofte rijst en snoephartjes

Als u niet zo'n groot fan bent van chocolade, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te kiezen voor (gekleurde) gepofte rijst of snoephartjes in uw traktatie. De gepofte rijst en de snoephartjes zijn zeker weten net zo lekker als de doopsuikersnoepjes. In zo'n eerder genoemde papfles of kinderwagen geeft dit gegarandeerd net zo'n leuk effect op uw feestje als doopsuiker.

Morgen in huis

Wanneer u de vrolijke traktaties vandaag vóór 16 uur besteld, worden ze meteen gemaakt en opgestuurd zodat u morgen al samen met uw visite kan smullen van de heerlijke doopsuikersnoepjes.