Afzetpaal en markering met wit/rood trekband

Stopper trekband 2 meter rood wit

Afzetpaal met rood of wit trekband

Afzetpalen met trekband komt u onder meer tegen bij musea, vliegvelden en kerken. Het bevordert bijvoorbeeld een goede doorstroom van het publiek of het wordt toegepast om bepaalde doorgangen te blokkeren. Verder is deze begrenzing onmisbaar bij grootse evenementen. Als u op zoek bent naar kwalitatieve afzetpalen met wit/rood of geel/zwart trekband, dan zit u bij ons helemaal goed. 

Afzetpalen in verschillende uitvoeringen
Afzetpalen zijn er altijd in diverse uitvoeringen. De paaltjes om bepaalde gebieden af te zetten, zijn onder meer gemaakt van roestvrijstaal. Dit betekent dat ze probleemloos buiten kunnen staan en bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Verder is het goed om te weten dat ze gemakkelijk te plaatsen of juist op te ruimen zijn. Als u binnenkort een evenement organiseert en op zoek bent naar een goede afzetting, dan slaagt u ongetwijfeld in onze online shop.

Nieuw in ons assortiment 
Sinds kort kunt u bij ons ook terecht voor wit/rood veiligheidsband in een lengte van zowel 2 als 5 meter. Deze duidelijke marketing zorgt altijd voor een veilige afzetting. Mensen waarderen namelijk de grenzen die worden aangegeven en dit is om meerdere redenen gunstig. Organiseert u binnenkort een evenement of zoekt u juist afpaaltjes met veiligheidsband om bepaalde gedeeltes af te zetten? Profiteer dan van ons veelzijdige aanbod paaltjes. Ga voor een trekbandlengte van 2 of 5 meter en bevorder een goede doorstroom of investeer in optimale veiligheid. 

Waarom u bestelt in onze webshop
Een aankoop levert u altijd voordelen op. Graag zetten wij deze voor u op een rij: Muursysteem met trekband voor afzetpaal

- Wat u vóór 16:00 uur bestelt, heeft u vaak morgen al in huis.
- U bestelt altijd veilig in een beveiligde betaalomgeving.
- Het is mogelijk uw aankoop binnen 14 dagen te retourneren. 

Advies nodig bij uw aankoop? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor professioneel advies.