Donkerblauwe loper 1 meter breed

3,99 per meter
3,3 ex. btw
meter
Totaal incl. btw
3,99
  • Op maat gemaakt
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  • 3,99
  • Donkerblauwe loper 1 meter breed

Productbeschrijving

De verjaardag van je zoontje vieren voor familie en vrienden met een stoere, donkerblauwe loper? Bij Blueflower verkopen we diverse blauwe lopers voor vele soorten feesten. Deze blauwe loper is 1 meter breed en beschikbaar in drie kleuren: donkerblauw, elektrisch blauw en koningsblauw.

Goed om te weten

Dit product heeft een breedte van 1 meter en wordt per meter op maat gesneden. Zelf geef je bij het bestellen aan hoeveel meter je van deze loper wenst te krijgen. De dikte rust rond de 3 mm.

Gerelateerd

De naaldvilt lopers hebben een relatief licht gewicht en zijn dus gemakkelijk te verplaatsten. In sommige gevallen bij zware wind geldt dit ook voor de wind, die de lopers graag mee wil nemen. Daarom is het aan te raden de loper vast te leggen. De artikelen hiervoor vind je onder het kopje "accesoires".

Andere kleuren

Ben je opzoek naar een minder donkere kleur blauw of een helemaal andere kleur loper? Dan kan je deze ook op Blueflower vinden.

Productspecificaties

Artikelnummer 1520
EAN 5413454907989
Kleur Blauw, Donkerblauw
Breed 1m
Dikte 3 mm
Materiaal Naaldvilt

Reviews

10
Aantal reviews: 3
3
0
0
0
0
Top spul
Pimmetje  •  23 mei 2022
Ik raad dit product aan
Geweldig materiaal. Goeie prijs
Geweldig
Ab  •  26 juli 2020
Ik raad dit product aan
Wat een geweldige service!! Aan de telefoon vroeg ik of we de loper makkelijk smaller konden maken omdat we een stuk nodig hadden van 80 cm breed. De vriendelijke meneer adviseerde om dit bij de bestelling te vermelden. Tot onze verrassing werden de volgende dag de lopers al bezorgd en één daarvan van keuring op maat gesneden zonder extra kosten! Heel veel dank voor deze service, we komen zeker nog eens terug bij jullie!!
Goed
dennis  •  22 februari 2020
Ik raad dit product aan

Vragen & Antwoorden

Vraag:
Welke soorten blauwe lopers kan ik kiezen?
Antwoord:

Bij het bestellen van een blauwe loper heb je de keuze uit: blauwe loper, elektrisch blauwe loper, koningsblauwe loper en donker blauwe loper.